business time!

visitkort NEMESIS, BABE-1 visitkort NEMESIS, BABE-2

Åh, ja, tiden skulle jo komme – så er sæsonen i gang, jeg er til modeuge.

Og når man er ude i verden og arbejde blandt betydningsfulde folk er det en hamrendes god idé at smide om sig med sine informationer. Netop det har jeg ret store intentioner om at gøre og for at gøre det hele lidt nemmere har jeg igen anskaffet mig en ny portion visitkort.

Denne gang står den på både små og store, så jeg altid kan have visitkort med mig rundt, uanset hvor meget plads jeg har i tasken.. Og hvor er det skønt at få en ny omgang kort med billeder fra mine yndlings-outfits gennem de seneste måneder og mit nye logo i toppen.

Jeg køber som regel mine visitkort hos Moo, der laver visitkort med den fineste kvalitet, i alle mulige størrelser og former og som printer billederne og teksten på kortene helt fantastisk – deres billigste version af visitkortene er bedre kvalitet end jeg overhovedet har prøvet andre steder og jeg har været en smule omkring! Produktionen og forsendelsestiden er en smule lang, så man skal være ude i god tid(hvilket jeg aldrig er) men hvis man har penge, kan man købe sig til hurtig-printning eller express-forsendelse.

Har I visitkort? Og hvilket af mine er jeres yndlings?

 

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG