casual pink sunday

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink and sailor-11 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink and sailor-8 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink-3 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink and sailor-9 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink-4 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink and sailor-7 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink-5 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger pink and sailor-10 JACKET: SECOND HAND, BAG: CALVIN KLEIN(gifted), T-SHIRT: NICHOLAS NYBRO, JEANS: MONKI, SHOES: SELECTED

Jeg er virkelig glad for at have fundet min store pink jakke frem fra gemmerne, for nu hvor foråret sniger sig ind på os og varmen er på vej, er det den perfekte jakke at peppe sit knap så vilde søndags-outfit op med.

Jeg var for een gangs skyld hoppet i et hamrende casual outfit i søndags, hvor jeg spenderede dagen i selskab med Stine Mo, en af mine allerbedste bloggerveninder. Den stod på photo-shoot en masse, lange snakke om hvor forvirrende livet kan være og en god cappuccino fra mit lille stamsted på Bryggen, Alimentari, som absolut er anbefalelsesværdigt, hvis du er i nærheden.

Aftenen blev brugt med min Aalborggensiske bloggerveninde, der er i byen her i april, Emma Silke, til smart indie-koncert med tysk 80’er-pop og et køligt glas hvidvin, hvor jeg igen endte med at føle mig en tand gammel i forhold til alle de, tilsyneladende, gymnasie-aldrende unge typer, der var kommet. Hm, pudsigt at jeg stadig ikke kan vente til det bliver min fødselsdag om præcist en uge!

 

Hvad synes I om mit pink look?

 

SHOP COOL TEES & MOM JEANS
[show_shopthepost_widget id=”1533384″]


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “casual pink sunday”

 1. Pernille Avatar
  Pernille

  Oh my – den trøje er alt for sej!

 2. Christine Avatar
  Christine

  Hej Marie 🙂
  Jeg har det sidste stykke tid haft svært ved at loade hele din blog – det er kun de øverste billeder, der kommer frem. Min computer virker fint med alle andre blogs og sådan generelt!
  Men det jeg kan se af jakken er lækkert 😉

  1. Marie My Avatar

   hey Christine! Prøv at læse dette indlæg og se om det løser problemet, det skulle det gerne 😀
   http://nemesisbabe.dk/problemer-med-at-se-billeder-paa-bloggen/