tip: færre kemikalier til ansigtet

 

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger purely professional-1-3

Purely Professional kender mange sikkert for deres hårprodukter, hvor de bruger så få kemikalier som muligt og med økologiske ingredienser når det er muligt. For ikke særligt længe siden fandt jeg så ud af at de også laver hudprodukter, og da min hud er ret sart og fin tænkte jeg at det lige var noget for mig. Så da jeg var løbet tør for min sidste omgang dagcreme, skrev jeg og spurgte om ikke jeg måtte få lov til at teste deres hudprodukter.

Jeg er personligt vild med, at når jeg smører cremer i ansigtet hver morgen, smører jeg ikke tonsvis af kemikalier i fjæset – og de jeg smører i ansigtet kan uden undtagelser findes på emballagen og PPs hjemmeside. I dagcremen er der også solfaktor 15 – vi ved jo alle at man bør have solcreme på året rundt, ikke? – hvilket er enormt vigtigt for mig med min lyse hud. Derudover indeholder den vitamin E, som er helende for huden, og ret smart for min hud, der nemt får små sår og som heler enormt langsomt.

Er der noget, man bør vide om PPs hudpleje er det at ansigtscleanseren tørrer min hud en smule ud, efter jeg har brugt den. Dagcremen er også lidt fed, så den passer muligvis ikke så godt for dem med fedtet hud.

 

Hvilke cremer sværger I til?

 

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger purely professional-1-2

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “tip: færre kemikalier til ansigtet”

 1. M Avatar
  M

  hej

  jeg har også rigtig fin hud lidt a la din 🙂 er der nogle dagcremer du kan anbefale udover PP?

  kh M

  1. Marie My Avatar

   Jeg har længe brugt en fra Origins(som egentlig er til ældre hud) med spf 25, som jeg har været meget glad for – kan ikke huske navnet, men bøtten er lysegrøn. For mig med den fine, skandi-hud er det allervigtigste at jeg beskytter mig mod solen, så går altid efter cremer med spf! 🙂