ch-ch-ch-changes

 photo mariemyrhoslashjjensennemesisbabecafeklaeligdeskabetjobaalborgchangesblog1_zps53c7ad1d.jpgLIPSTICK: CANDY YUM-YUM by MAC, T-SHIRT: COOKIE FACTORY, SKIRT: SECOND HAND

Jeps, ting er sket i løbet den sidste tid – drastiske sager(joo, sådan da)! Efter et flere måneder langt on-and-off forhold til Aarhus, har jeg for nyligt gjort det forbi med smilets by og fransk på VUC og taget beslutningen om at flytte tilbage til Aalborg. Til trods for at Aarhus er en virkelig skøn by og jeg har fået et par rigtig dejlige venner derfra, faldt jeg aldrig rigtig helt på plads der nede, så da jeg fik tilbuddet om et job hos Café Klædeskabet i Aalborg var det tid til at vende snuden hjemad igen. Alt i alt betyder det at jeg nu, til at starte med, er flyttet hjem til mine forældre i Nøvling igen  – først nægtede jeg mig selv at flytte tilbage, eftersom jeg så det som et skridt tilbage.. men så gik det op for mig, at til tider bliver man nødt til at tage et enkelt skridt tilbage for at kunne se det hele i et større perspektiv og hitte ud af, hvad man egentlig vil. Så nu er jeg blevet fast inventar i Café Klædeskabet i Søndergade(hvor billederne her også er taget), hvor jeg også skal hjælpe til med, forhåbentlig, at få en webshop op at køre og derefter stå for den – derudover kommer jeg måske også til at hjælpe til med at få events på benene, muligvis købe lidt vintage ind og lave en smule grafisk arbejde for Klæderen også – ikke et dårligt job! Jo, det var egentlig bare det, jeg ville annoncere: jeg er tilbage i dobbelt A(altså Aalborg – det er så forvirrende at Aarhus nu også staves med dobbelt a), har fået mig et job og venter derudover på, hvad fremtiden vil bringe – hvem ved?

Yep, things have happened during the past few weeks – drastic things(well, yeah, kinda)! After a 7 month long on-and-off relationship with Aarhus, I recently broke up and said goodbye to the city of smiles, my French class at VUC and made the decision to move back home to Aalborg. Despite the fact that Aarhus is an amazing city and I made a couple of great friends there, I never really felt like I belonged, so when I was offered a job at Cafe Klædeskabet in Aalborg, I decided to make my way back home. This means, that I’ve, to start, returned to live with my parents in Nøvling – first, I denied myself to move back, since I saw it as a step back in my life.. but then it occured to me: sometimes you’ll have to step back to see everything in a bigger perspective and figure out, what you really want. So now, I’m permanent inventary in Cafe Klædeskabet in Søndergade(where the photos above were taken), where I’ll also, hopefully, help start a webshop and manage it – furthermore I might help do some events, possibly do some vintage-buying and a bit of graphic work as well – not bad! So yeah, that’s just what I wanted to announce: I’m back in double A, I got a job and now, I’m just waiting for what the future might bring – who knows?