flere grafiske ting og væg-idéer

 photo artrebelsdigitalprintcollagenemesisbabe_zpscb011850.png 1: MARENBERG, 2, 3, 6, 8: KRISTINA GREEN BONNE, 4: ASHLEY PERCIVAL, 5: HOUSE OF DREAMS , 7: RUTH CRONE FOSTER

Nu hvor jeg jo er flyttet i nye/gamle omgivelser igen og er blevet en smule træt af at have mode-billeder hængende hele tiden, har jeg fået mod på at fikse mig selv et kunstværk. Eller i hvert fald et værk af en art til at hænge på væggen og da jeg forleden fik nyhedsbrev fra ArtRebels kunne jeg ikke dy mig for at smutte ind og kigge på deres grafiske prints for at få en smule inspiration. Jeg planlagde først et billede med udklippede cirkler fra billeder og blade, men efter at have kigget på disse er jeg blevet mere åben for andre geometriske former og tumler nu med farvevalg, materialevalg, hvordan det hele skal placeres og hvad det er, jeg egentlig går efter. Jeg tror jeg vil bruge mere tid på de første to punkter og så lade selve udformningen af mit lille kunstværk komme af sig selv. Jeg er selv ret spændt på hvordan det vil blive – især fordi de fine grafiske tryk herover giver mig så utrolig meget inspiration! Hvad har I hængende på væggene – og hvad er jeres inspiration pt.?

Since I’ve moved into a new/old home again and tired of having fashion photos hanging, I’ve decided to make myself a work of art. Or, well, a work of something at least, to hang on my wall, so when I recently got my news letter from ArtRebels, I couldn’t help but go to take a look at their graphic prints to get some inspiration. First, I’d planned on cutting out circles from photos and magazines, but after having looked at these prints above, I’ve become more open to other shapes as well. So now I’m working myself up about choice of colours, materials, the placement of everything and what I’m actuallly aiming for. I think, I’ll spend more time on the first two things and then leave the very making and final product of this product to chance. I’m pretty excited about how it’ll turn out – especially because the graphic prints here give me such an incredible amount of inspiration! What’s on your walls at the moment – and waht are your inspirations?