Color blocking addict

JACKET & SCARF: SECOND HAND, DRESS: MONKI, BAG: BELSAC, SOCKS: & OTHER STORIES, SHOES: BIANCO(GIFT), EARRINGS: LINE ROSSAU(GIFT)

Efter en uges travlhed og minus på at få fotograferet noget som helst(til trods for at jeg på grund af flytningen har genopdaget en masse tøj og set hamrendes smart ud hele sidste uge, hvis jeg skal sige det selv) fik jeg endelig skudt lidt billeder af et ret så læx outfit i søndags. Jeg mødtes med søde Johanne fra Bedre Mode og Sustain Daily for at snakke lidt om markedsføring og bæredygtig mode – og så så vi selvfølgelig også vores snit til at snuppe et par billeder til bloggen!

Jeg var gået i color blocking extreme mode og hoppet i orange fra top til tå, udover et par afstikkere til lyseblå i form at et par lækre, nye strømper og et par øreringe. Øreringene fik jeg i gave af den skønne smykkedesigner Line Rossau, som laver de sejeste, håndlavede perle-smykker. Hun er i gang med at fikse en ny hjemmeside, men i mellemtiden kan man kontakte hende via mail eller insta og bor man i KBH kan man købe hendes skønne sager i Nørgaard på Strøget!

[show_shopthepost_widget id=”2590599″]