color combo kærlighed

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-1-2-collage-2

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-3-2-collage-11

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-7

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-3-2-collage

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-1-2-collage-1

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-3-2-collage-12 SHIRT & SKIRT: MONKI, TOP: AMERICAN APPAREL, SHOES: SECOND HAND

Jeg elsker støvet lilla og gul. Jeg elsker mørk græsgrøn og lys rosa. Jeg elsker knaldrød og sart pink. Og jeg elsker pastelblå og klar orange. Jeg er virkelig en sucker for gode farvekombinationer og i sidste uge var jeg trukket i netop sådan en kombination på en dag hvor jeg havde kontordag. Er der noget, der kan booste humøret på en dag, hvor man ellers skulle sidde inde bag en skærm i en god håndfuld timer? Ja, så er det ens favorit-farvekombination. Jeg elsker pastelblå og klar orange.

Som barn tegnede jeg balkjoler og min favorit farve-kombi her var knald-orange på kjolen og sølv til underskørtet. Jeg er stadig enig – tænk hvor smuk en sølv-halskæde for eksempel er på en orange kjole. Jeg kom også som barn op at skændes med en veninde over farvekombinationer, mens vi sad og tegnede. Jeg var helt vild med en kombination af neongrøn og skrigpink og hun græd, fordi hun var så uenig. Måske var det også en lidt krads kombi, I get that, men i øjeblikket er jeg stadig vild med kombinationen af grøn og lyserød, bare i lidt mere afdæmpede udgaver. Jeg mener, tjek lige denne her insta for grøn/pink farvekærlighed!

Men denne gang altså blev det pastelblå og klar orange. Og marmor. Perfekt, hvis I spørger mig, hvad angår farveudtrykket på billederne her. Mums.

Hvad er jeres favorit farvekombination? 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “color combo kærlighed”

 1. Michelle Avatar

  Haha, det er lidt sjovt me farvekombinationer. Da jeg var barn, var min veninde vild med orange og lilla, og hun synes det var så flot til en sort person. Dengang forstod jeg det overhovedet ikke, men nu kan jeg godt se, hvad hun mener. Selv er jeg vild med navyblå og orange, lys gul og rødrød, juvelgrøn og lyserød, juvelgrøn og aubergine, pink og navy – evt. også sammen med lyseblå. For nogle år tilbage var jeg vild med mint og gul, eller mint og lyserød. Men jeg er ikke såe draget af mint, som jeg var tidligere. Men det er vel også fint nok at ens smag i farver ændrer sig 🙂

  1. Marie My Avatar

   Ja, det er det nemlig! 🙂 Det er sjovt som farvekombier kan dele vande – jeg er enig med dig i mint-tingen, det var jeg også meget glad for, men det er gået væk på det seneste!

 2. Selina Avatar

  Orange and blue is one of my favourite colour combinations, as is yellow and blue which I wear all the time. Burgundy and pale pink is also a brilliant combination

  1. Marie My Avatar

   Uuuh, Burgundy and pink is so nice! Totally agree!

 3. Line Marie Avatar
  Line Marie

  Lilla og grøn. På en klar forårsdag: lilla og gul. In a sexy mood: lilla og rød.

  1. Marie My Avatar

   Uuuuh, jeg er vild med det sexy mood, mums på lilla og rød! 😀