color combo love

5c25ba4099599ec1f86f9c04d239d27f

Noget, jeg nærmest er blevet afhængig af, når det kommer til at samle inspiration, lede efter billeder og lave moodboards før jeg laver blogindlæg, er Pinterest. Jeg kan ikke slippe det! En af de ting, jeg blandt andet er blevet inspireret af over pinterest er farvekombinationer. Jeg har lavet en mappe, der ene og alene har billeder med farvekombinationer, jeg godt kan lide eller vil prøve at inkorporere i mine outfits – dog er det sjældent outfits, der er på de billeder.

Tit bliver jeg spurgt om hvad, der inspirerer mig, og jeg kan aldrig rigtig sætte en finger på det.. Derfor får I i dag en lille smag på hvad, der kan inspirere mig modemæssigt, selvom det måske egentlig bare er en bænk eller en væg – og så kan jo altid tjekke resten af min Pinterest ud HER!