Monki x NEMESIS, BABE: Northside outfit + giveaway

Sponsoreret indlæg udgivet i samarbejde med Monki, www.monki.com.

Monki festival spons-8

Monki festival spons-4 Monki festival spons-6 Monki festival spons-2 Monki festival spons-10 Monki festival spons-3 Monki festival spons-5OUTFIT & SUNNIES: MONKI, BELT & SHOES: SECOND HAND

Som jeg har løftet sløret en smule for har jeg et superfedt samarbejde på bloggen denne sommer, og nu får I endelig nys om hvad det går ud på. Jeg har nemlig teamet op med mit yndlings highstreetmærke, Monki, for at dække et par af sommerens festivaller her i DK for dem.

Den første festival bliver Northside, som jeg tager til i morgen og som jeg live-instagrammer fra på Monkis instagram, @monki – men hov! Hvorfor poster du så outfittet i dag? Tjo, det er jo ikke altid man får tid til at skyde lækre outfitfotos på festivaller, så jeg kom Northside i forkøbet i går og hoppede i mit lækre Monki-outfit så jeg kan vise jer hvad jeg planlægger at have på under festivallen i morgen. Jeg fandt endda festivaltoiletter for at gøre det en smule mere autentisk, da jeg skød billederne med søde Laura. Jeg er komplet vild med Monkis prints(no kidding?) og har valgt to lækre t-shirtkjoler i det fineste print, som jeg har sat sammen til at ligne en lag-på-lag-kjole, som jeg er ret tosset med.

Udover at jeg har fået en hamrende fed festival-opgave af Monki, får I også lov til at høste lidt godter denne sommer. I kan nemlig vinde netop det outfit jeg har på her, bestående af de to printede t-shirtkjoler.. Ikke dårligt, hva? Alt du skal gøre for at få fingrene i min Northside-outfit er at lægge et billede op på din instagram med dit bedste festival-outfit(uanset om du er på festival eller ej), tagge @nemesisbabe og hashtagge #nemesisbabexmonki. og så udtrækker jeg vinderen på mandag, d. 15/6, som derefter kontaktes over instagram direct.

Jeg glæder mig til at se jeres festivallooks!

 

Husk at følge med på både @monki og @nemesisbabe på instagram og på min snapchat mariemyrhoj i morgen for at følge med på mine festivaleventyr!