colorfall

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-farve-danish-blogger-leaves-stripes-baum-shirt-vintage-skirt-8-collage2 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-leaves-stripes-baum-shirt-vintage-skirt-2-2collage1 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-leaves-stripes-baum-shirt-vintage-skirt-8-collage outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-leaves-stripes-baum-shirt-vintage-skirt-2-2collage2 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-leaves-stripes-baum-shirt-vintage-skirt-2-2collage LIPS: KIKO, SHIRT: BAUM UND PFERDGARTEN(gift), SKIRT: SECOND HAND, SHOES: ZARA

Det er blevet efterår og det betyder én ting: mere farve! For mig betyder de koldere måneder nemlig at man må klaske endnu flere farver og sjov på tøjet, nu hvor vejret for alvor bliver mere og mere kedeligt. Solen er smuttet og nu er det tid til selv at stråle lidt! Tidligere denne uge sprang jeg i et mønster mix inspireret af SS17-catwalkens trends med en neutral skjorte med western-sløjfe i halsen og mit mest farvestrålende skørt.

Sidste vinters spidse Zara-støvler er kommet ud af vinterskuffen og jeg synes de giver et fint elegant twist til mine ellers halv-vilde outfits. Jeg havde det en tand svært med at købe støvlerne i Zara, eftersom de som sådan ingen bæredygtighedspolitik har, hvilket jeg ikke er så glad for, når vi taler om highstreet-brands der producerer så ekstremt meget tøj hver sæson – men støvlerne holder endnu en sæson, så et godt køb var det nok alligevel!

Har I nogle gode vinter-køb fra sidste sæson I tager i brug igen denne sæson?

 

SHOP FARVERIGE SKØRTER
[show_shopthepost_widget id=”2059400″]

 

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-leaves-stripes-baum-shirt-vintage-skirt-8-collage1