CPHFW og mine gøremål, del 1

Således at I lige kan få et lille kig ind i alle de ting, jeg har gået og beskæftiget mig med i løbet af den københavnske modeuge, kommer i dag en lille føljeton af to kødfulde indlæg med alt, hvad jeg har lavet i løbet af ugen.. Så lad os begynde!

Translation of entire post can be found in the bottom of the post.

 photo modeblogpris_zps21b03a2b.jpgJeg startede ud med modeblogprisen, hvor jeg, som før nævnt, jo var så umådeligt heldig at vinde min kategori, Årets Kvindelige Modeblog. Til aftenen havde jeg medbragt min skønne veninde, Freja, som hjalp mig med lige at tage en slapper i sådant et fancy modemiljø. Dagen efter smuttede jeg i Go’ Morgen Danmark, som jeg desværre ikke fik nogle billeder af, men hvis I har TV2play, klikker jeg HERIND og spoler 12:30 minutter frem i klippet, ken I se optagelserne.

 photo modeuge-1-2_zps5e636f2c.jpg photo kopmadsbackstae_zps6c75cced.jpg photo modeuge-2-2_zps0b020bbb.jpg photo barbarabackstage_zpsba1045db.jpg Det meste af min første dag tilbragte jeg med at være backstage til Kopenhagen Fur, Mads Nørgaard og Barbara I Gongini showene, hvilket jeg rigtig nød – jeg synes sådan at man får et meget bedre indtryk af kollektionerne, når man får hele backstage-cirkusset før showet med.

 photo modeuge-2-5_zps5d81e591.jpgOg så fik jeg naturligvis snuppet en god portion street style-billeder, som udkommer på NastyGal i løbet af ugen.

 

So that you can get a little look into what I’ve been doing for CPH fashion week, I’ve decided to do a little two-piece series of two posts today about what I’ve been doing this week… Let’s get going!

I started out with winning the Fashion Blog Awards in my category, Female Fashion Blogger of the Year. I brought my amazing friend Freja to the award show so that she could help me stay down to earth in that big room of fancy and fashion people. the day after that, I went on morning TV – I didn’t get any photos, but if you’ve got TV2play, GO HERE and go to 12:30 in the clip, you can see the part with me in it.

I spent most of my first day being backstage at the Kopenhagen Fur, Mads Nørgaard and Barbara I Gongini shows. I really like how one’s view and understanding of a collection really grows, when you spend time backstage at a show.

And then, I of course snapped a bunch of street style shots, which will be out on the NastyGal blog during this week.