CPHFW og mine gøremål, del 2

Translation of entire post is at the bottom. photo modeuge-1-6_zps2a68b215.jpg photo modeuge-3-3_zpsa59522ef.jpg På min anden dag gjorde jeg noget nyt, i forhold til hvad jeg ellers har lavet under Københavns modeuger, tidligere. Jeg så shows. Helt enkelt og uden anstrengelse, så jeg simpelthen bare shows. Jeg var ret glad for Asger Juel Larsens print med ødelagte, nøgne babydukker og den sølv-tendens, der viste sig hos blandt andre AJL, Wackerhaus(på billedet) og Mads Nørgaard.

 photo modeuge-1-8_zps0fbc5d6a.jpgJeg brugte endnu mere tid i sneen og den bidende kulde på at snuppe billeder af smarte showgæster. photo stine_zpsc75bd07e.jpgJeg sluttede dagen af med at arbejde backstage for Stine Goya. Faktisk ringede de efter mig en halv time før min oprindelige mødetid, da de ville bruge “en fotografs øje” til at bedømme lyset på catwalken. Så udover at skyde en masse backstage-billeder af det ekstremt flotte show, var jeg også den, der bestemte hvor meget, der skulle skrues op for belysning til selve showet. Sejt? Jeg tror det nok! I får et kig på mine backstage-billeder senere denne uge.

 

On my second day I did something very different to what I usually do during CPH fashion week. I watched shows. Simply and very calmly, I just watched shows. I really liked the broken, naked baby doll prints at Asger Juel Larsen and the silver-trend at AJL, Wackerhaus and Mads Nørgaard. 

I spent even more time in the snow and the cold shooting fashionable show goers. 

I ended my day working backstage for Stine Goya. Actually they called me half an hour before my call time, since they needed the eye of a photographer to look at the lighting on the runways. So besides doing backstage footage of the gorgeous show, I was the one to decide on how much the light should be turned up during the show itself. Awesome? I think so! You will get a look at my backstage photos from Stine Goya later this week.