dagens detaljer i pastel

 

SCRUNCHIE: DET GYLDNE DÅDYR, LIPSTICK: PINK NOUVEAU by MAC, T-SHIRT: WOOD WOOD, PANTS: AMERICAL APPAREL, NAILPOLISH: H&M, RINGS: LINE&JO.

I dag har jeg kørt et lidt afdæmpet look piftet op med nogle pastelfarvede detaljer. Jeg elsker mit flerfarvede scrunchie synes jeg er så fint til et enkelt outfit. Jeg har også endelig fået lidt farve på neglene igen og denne gang blev det min tudsegamle neglelak i farven “dollar green“, som jeg simpelthen synes er så fin! Derudover tog jeg min meget barbie/baby-pinke læbestift på, det kan man desværre ikke se så godt på billedet. hvad synes I om det afdæmpede outfit med små farve-“indskud” som substitution for et farvet oufit med afdæmpede detaljer?

Today I went for a kind of subtle outfit spiced up with some pastel-coloured details. I love my multicoloured scrunchie with a simple outfit! I finally put some colour on my nails and decided on my old “dollar green” nail polish, and I think the colour is so nice! I am also wearing a very barbie/baby-pink lipstick, but it doesn’t really show on the photo. What do you think of the subtle outfit with colourful details as a substitute for a colourful outfit with subtle details?