tøjkrise igen – festkjoletema

RED, BLACK, JEWELLED, YELLOW.

I morgen skal jeg til julefrokost med min årgang og jeg er simpelthen (igen) i kæmpe tøjkrise. Jeg vil gerne køre et lidt elegant med stadig festligt look og jeg har simpelthen intet tøj, der hører inde under den kategori. Jeg har brugt det meste af min formiddag på at surfe ASOS igennem for lækre kjoler og jeg har fundet fire, som jeg er super glad for. Måske kan de ikke nå at komme til Nøvling før i morgen, men jeg tror endelig, jeg har fundet inspiration til nytårskjolen så. Jeg er vild med konceptet med kort kjole foran, lang bagpå. Jeg er også fuldstændig forgabt i kjolen med “juveler” på og den gule sag, der minder ret meget om min gule vintage buksedragt, er så lækker.  Måske går jeg ud og køber en maxikjole i dag og klipper fronten af og bruger den til fest i morgen. Har I fundet nytårskjolen?

Tomorrow I’m going to a Christmas party at my school and I have a huge clothing crisis(again)! I’d like to do a more elegant but still party-ish style and I have absolutely no clothes that fit into that category. so I spent most of my morning clicking through ASOS for dresses and inspiration. Now, I know that none of those dresses can make it to get to Nøvling by tomorrow, but I have gotten some idea of what I might do for my New Year’s outfit. I love the concept of a a dress that is short in the front and long in the back. I am also completely in love with the jewelled dress and then the yellow one, that kind of resembles my yellow vintage pantsuit, is just amazing. I might go buy a maxidress today and then cut off the front and wear that tomorrow. Have you found the New Year’s outfit yet?