dagens fra Camilles event

LIPSTICK: PINK NOUVEAU by MAC, CAPE: THRIFT, TIGHTS: FALKE, SHOES: NELLY, NAILPOLISH: WILD LILAC by GOSH

I går var jeg for første gang i dette efterår hoppet i detektivkappen. Den er egentlig ikke særlig varm, men ret lækker synes jeg – og den passer fint til det kølige vejr vi har nu! Indenunder havde jeg en printet t-shirt på (se forrige indlæg) og min sorte lædernederdel. I aften tager jeg til videoaftensfødselsdag med min klasse og natten til søndag hopper jeg på bussen mod Berlin, så jeg har ikke lang tid til at pakke, men jeg vil sørge for at få lidt tid til at blogge og håber på at jeg har internet på hotellet i Berlin. Forresten har jeg en lille give-away konkurrence, jeg sætter gang i i morgen – glæd jer!
Yesterday I wore the detective cape for the first time this fall. It’s actually not that warm, but I like it anyway – and it fits the weather right now, cool, but not too cold. Underneath it I wore a printed tee (see prior post) and my black leatherskirt. Tonight I’ll go to a video night-birthday with my class and the night before Sunday, I’ll get on the bus and go to Berlin, so I haven’t got a lot of time to pack! But I’ll make sure to have some time to blog and I’m hoping to have internet at my hotel in Berlin.