Give-away: Purely Professional

Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde en masse dejlige produkter sponsoreret af mærket Purely Professional. Purely Professional laver shampooer, cremer osv. uden parabener, parfumer og farvestoffer. Jeg synes det er et super koncept – jeg plejer ikke selv at gå så meget op i om ting er parfume-, parabene- eller farvestoffri, men efter at have læst om Purely Profesional, synes jeg idéen om dette virker super smart. Så kan man også give sin krop, hud og sit hår en pause fra alle de unødvendige stoffer, man ellers plejer at tilføre den med shampooer og cremer. Mærket er ofte blevet omtalt som “renhed på flaske“, hvilket jeg er helt enig i. Og så er det stilrene design jo heller ikke et minus!
Du har nu chancen for at vinde hele fem produkter fra mærket – en krops- og hårshampoo, en hårbalsam der giver håret styrke, en hårshampoo der renser håret for snavs og andre hårprodukter, en håndlotiontil tørre hænder og en repair cream til tør og ødelagt hud.
For at deltage i konkurrencen skal du skrive dettte i kommentarfeltet:
  1. Navn
  2. E-mail adresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder
  3. svare på spørgsmålet: Hvor mange produkter fra Purely Professional kan du vinde?
Konkurrencen udløber lørdag den 22. oktober og jeg udtrækker vinderen søndag d. 23. Held og lykke!
I’ve started a give-away with different products from the brand Purely Professional. It is unfortunately only for Danish residents..