Dagens fra engang i sidste uge

LIPSTICK: MORANGE by MAC, JACKET: VINTAGE UNITED COLORS OF BENETTON, T-SHIRT: SECOND HAND, BELT: PIECES, SKIRT: DIY, NAILPOLISH: GOSH, TIGHTS: H&M, BOOTS: SECOND HAND

Efter jeg fik købt min gule dunjakke, kunne jeg ikke lade være med at “go all in” på gul! Nu mangler der bare et par gule sko og bare ben og så ville der være perfekt. Jeg havde helt glemt den blå neglelak, men jeg synes den står i en dejlig kontrast til resten af look’et. Jeg er virkelig glad for det helt gule look. Virkelig. Det var også så dejligt opløftende at have på. Åh, og apropos billederne: jeg ved ikke lige hvad, der var det fede oppe i venstre hjørne, men det ser interessant ud! haha. Hvad synes I?

After buying my yellow down jacket, I just couldn’t help but going all in on that colour! I only need a yellow pair of shoes and bare legs, and then I’ll be all set! I forgot I wore the blue nailpolish, but I think it is a great contrast to the rest of the look. I really like that all yellow look. A lot! It was so nice and uplifting to wear. Oh, and the photos: I have no idea what was so amazing in the left corner, but it looks to be something really interesting! haha. How do you like the look?