Oh, hello there

PhotobucketLIPSTICK: CYBER by MAC, EYELINER: H&M

Her er et lidt usædvanligt indlæg, men i går fandt jeg dette sindssyge billede af mig, mens jeg rodede rundt i mine billedmapper til bloggen. Jeg synes det er mega fedt, fordi det både er super smukt og ret klamt. I ved, lidt lig-agtigt. Derudover ligner jeg jo slet ikke mig selv – se lige for nogle kindben, wow! men ja, jeg synes I skulle se det! (der er flere billeder i samme dur, hvis I kigge på relaterede indlæg i bunden af dette) Hvad synes I? Forresten vil jeg også huske jer på at nu hvor det meget snart er marts, frafalder Google Friend Connect-læserne, medmindre de går ind og følger med bloggen på Bloglovin’ – så gør det lige HER: bloglovin Sidst men ikke mindst vil jeg høre om der er stemning for en spørgerunde? Jeg rammer nemlig snart de 300 læsere på Bloglovin’, hvilket betyder, at der er ret mange nytilkomne og derfor kan der måske være en masse spørgsmål der ønskes svar på. Og så synes jeg det kunne være sjovt at se, hvad I gerne vil vide! Hvad siger I?

Here’s a quite unusual post. Yesterday I found this insane photo of myself, while looking through my folders of photos for the blog. I think it’s an amazing photo, since it’s both beautiful and kind of creepy at the same time. You know, dead person-creepy. I also don’t look like myself at all – look at those cheekbones, wow! But well, I just wanted to show it to you. What do you think?  (there are more photos like there, if you look at the related posts in the bottom of this post) I’d also like to remind you that from March (soon!) the Google Friend Connect-followers will disappear from the blog, unless they go follow it on Bloglovin’ – do it right HERE: bloglovin Last but not least, I’d like to know if anyone’d like a Q&A? I’ll soon be hitting the big 300 on Bloglovin’ which means lots of new, fresh raders, who might have questions they’d like to have answered. And then I think it would be fun to know what you want to know! What do you think?