dagens fra Modebørsen

EARRING: UGA BUGA, LIPSTICK: MORANGE by MACC, SHEER MAXI SHIRT DRESS: WOOD WOOD, BANDEAU DRESS: SAMSØE&SAMSØE, CROSS BODY BAG: THRIFT, SOCKS: H&M, SHOES: NELLY

Undskyld for overfloden af billeder, jeg synes bare der var så mange detaljer, jeg gerne ville have med. Jeg har ikke lavet et indlæg om denne kjole, men den er ret ny og endnu en af de ting, jeg fik lov til at bestille med hje, da Klædeskabet bestilte efterårsvarer. Jeg er SÅ glad for den og kvaliteten er bare i top! Jeg fik desværre ikke solgt så meget af mit tøj til Modebørsen, da der næsten ikke var nogle kunder. Men jeg arbejder lidt på et “projekt” for at tjene penge og komme af med alt mit tøj, som jeg ikke bruger. Kan I gætte hvad det er? Forresten – læg lige mærke til de to mænd i baggrunden af nogle af billederne, er de ikke bare søde?
Sorry for the photo overload, I just had a lot of details I wanted to show you. I haven’t made a post about this dress, but it’s quite new and another one of the things I got to order, when Klædeskabet orderes their fall items. I love the dress a lot and the quality is amazing! I wore it to the fashion flea market. Disappointingly, I didn’t sell much, since there was very few costumers at the event. But I’m working on a “project” to make some money off of the clothes I don’t use anymore. Can you guess what it is? Oh and concerning the photos – notice the two sweet men in the back of some of the photos, aren’t they great?