Streetstyle Nøvling: søs

I torsdags var min søster på besøg hjemme hos mig og mine forældre. Jeg har flere gange villet streetstyle hende, og i torsdags blev det altså! Jeg er selv ret dårlig til guld, men min søster bruger det super godt – Jeg er vild med gulduret, der matcher guldknapperne på skjorten. Hendes skjorte er vist vintage, og jeg tror at hendes scrunchie er fra American Apparel. Desværre kan man ikke se på billedet at scrunchien faktisk har et ret fedt læderlook. Ser hun ikke fin og elegant ud?
Thursday my sister visted my parents and I. I’ve wanted to streetstyle her a bunch of times, but Thursday I finally did it! I myself am pretty bad at wearing gold, but I think my sis pulls it off quite well, matching the golden watch with the buttons on the shirt. I think her shirt is vintag and the schrunchie might be Amrican Apparel. The scrunchie has a cool leather look, too bad you cant see it on the photo! Doesn’t she look nice and elegant?