dagens fra Stella Polaris

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketSUNNIES: SECOND HAND, LIPSTICK: L’OREAL, NO SLEEVE SHIRT: SECOND HAND, SKIRT: H&M SHIRT TIED AROUND THE WWAIST, PLATFORM BALLERINAS: NELLY

I fredags var jeg og nogle gode venner smuttet til Stella Polaris i Aalborg og i den anledning var jeg hoppet i et ret så geometrisk outfit. Det startede ud med at jeg havde bestemt mig for at bruge den stribede skjorte som nederdel, simpelthen fordi jeg virkelig følte jeg havde brug for en ny nederdel.. og hvilken bedre måde at få den på end at binde den selv? Da jeg var hoppet i den ville jeg ret gerne have haft en ensfarvet, pink eller orange stram top, da det kunne se super lækkert og rent ud sammen med det sort-hvide. Men det havde jeg, som I måske kan se, ikke – dog fandt jeg på en mindst lige så god løsning og gik geometri-amok og fandt mig en afklippet-ærme-skjorte med farvede prikker, som, efter min mening, fungerer ret så lækkert med striberne. Dertil smed jeg lige røde læber, platform ballerinas og katte-solbriller oven i hatten – man kunne have brugt store runde solbriller for at optimere det geometriske, men jeg er bare så hammerglad for de kattebriller! Hvad synes I om outfittet?

Friday I went to Stella Polaris with a couple of good friends and for that occasion I had gotten in to a rather geometric outfit. It all started with the decision to use my striped shirt as a skirt, because I really felt like wearing a new skirt.. and what better way to get a new skirt than tieing it yourself? When making the decision to wear it, I’d really like a tight all orange or all pink top, since it could go so well with the black and white make a quite clean look. But, as you might have noticed, I don’t own those tops, so I went for something that was equally good: doing a geometric-theme outfit and went for the dotted cut-off sleeve shirt, which, in my opinion, works quite well with the stripes! With that I decided on red lips, platform ballerinas and catty sunnies – you could’ve used big round sunnies to make it even more geometric, but I really adore the cat eye sunnies! How do you like the outfit?