new in: kitty

Photobucket

Som I nok har opdaget, har jeg, efter at have ledt i månedsvis, endelig fundet mig det perfekte par cat eye solbriller. Jeg fandt dem i Det Gyldne Dådyr i Aalborg (ikke overraskende, hva?), hvortil jeg havde et gavekort, så for mig var de stort set gratis – skønt! Det har været så hammersvært at finde det perfekte par, enten var de for tynde, for aflange, for firkantede, for runde eller for små, meen disse er super perfekte! (wow, det er godt nok perfekt..) Endelig har jeg et par solbriller, jeg virkelig er glad for. Jeg har pt. det perfekte 50’er outfit jeg skal bruge dem til – et outfit jeg tager på under modeugen – og jeg kan love jer for det bliver fint! Men derudover kan de jo bruges til stort set alt, for de gør jo intet andet ved et outfit end at give det mere karakter og at se sidssygt seje ud! Hvad synes I om dem?

As you might’ve noticed I have, after months of searching, finally found the perfect pair of cat eye sunnies. I found them in Det Gyldne Dådyr in Aalborg (what a surprise, huh?), and I had a gift voucher for the shop, so they  were practically free for me – great! It has been so hard finding the right pair, either they were too long, too square, too round or too small, but these are super perfect! (wow, that’s really perfect..) Finally I’ve got a pair of sunnies that I’m proud of and I’ve got the perfect 50’s outfit with which I’ll use them – an outfit I’ll be wearing during fashion week – and I can already promise you: it’ll be so cute! But these sunnies are, for me, perfect for any outfit, since they’ll always bring an edge and infinite coolness to any outfit! How do you like them?