dagens i Aarhus

Photobucket
Photobucket
Photobucket
rhusoutfit5
PhotobucketLIPSTICK: MY BEAUTIFUL ROCKET by LIMECRIME, JACKET: SECOND HAND, T-SHIRT: COOKIE FACTORY, PANTS: ASOS, SHOES: NELLY

I tirsdags, efter en vellykket kemi-eksamen, hoppede jeg i toget mod Aarhus, hvor jeg skulle til jobsamtale. Derefter mødtes jeg med min søde veninde, Kia, og vi drak os en hyldeblomstdrik sammen og så hjalp hun mig med at tage disse billeder, før vi tog toget hjem til Kia i Ry. Det var en virkelig hyggelig dag – Aarhus er sådan en dejlig by og i en af deres skønne secondhand shops fik jeg også fingrene i noget, i skal glæde jer til at se. Det er stort, langt og blomstret! Men til outfittet: jeg var hoppet i mine bukser fra mit dejlige sæt fra ASOS og havde tilsat en t-shirt fra Cookie Factory, som jeg synes passede ret fint i farverne – jeg er ret glad for orange og blå sammen, lige i denne sammenhæng. Derfor havde jeg også taget min meget orange læbestift på, for at matche lidt mere. Jeg synes det blev lækkert og lidt 50’er-agtigt, men for at looket ikke blev alt for nuttet hoppede jeg i en sort læderjakke og sorte sko som lidt af en kontrast. Hvad synes I om det?
ps. jeg ved godt at billederne er meget ens – den dag holdt jeg åbenbart “kig væk/ned og stå på ét ben“-dag, haha 🙂

Tuesday, after a succesful chemistry exam, I got on the train towards Aarhus for a jobinterview. Afterwards I met up with my sweet friend, Kia, with whom I drank an elderflowerdrink and took these photos, before taking the train to her home in Ry. It was a great day – Aarhus is such a great city and in one of it’s second hand shops I also bought something you should look forward to seeing. It’s huge, long and floral! But back to the outfit: I put on my pants from my to piece set from ASOS and matched it with my Cookie Factory, which matched the colors so nicely – I quite like this combo of orange and blue. I also put on my orange lipstick to match the colours even more. I think it turned out quite nicely and 50’s-like, but to kep the look from becoming too cute, I put on a giant leather jacket and black matching shoes. How do you like it?
ps. I know that the photos all are quite similar, I apparently had a “look away/down and stand on one leg“-day, haha 🙂