new in: dans i rammer

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Til tøjmarkedet i Karolinelund i søndags fandt jeg disse virkelig fine billeder! Ja, det var måske ikke kun et tøjmarked. Men altså, jeg fik disse to billeder for en 50 og jeg synes bare de er så ultra flotte – jeg elsker både farverne og motiverne og glæder mig rigtig meget til at få dem hængt op på væggen ved siden af hinanden. Det er dog lidt ærgerligt at glasset i den ene ramme er gået i stykker – jeg overvejede ikke lige det kunne ske, da jeg lagde dem nederst i tasken, øv! Men jeg synes stadig billederne er så fine, både grundet det gammeldags motiv, der virkelig er så fint tegnet og også på grund af glæden og energien i tegningerne. Gid der fandtes flere billeder i samme serie! Er de ikke bare dejlige?

At the market in Karolinelund Sunday, I found these nice photos! I got them for 50DKK and I just love them – I am really fond of the colours and motifs and I am really looking forward to having them hanging on the wall beside each other. It’s kind of a shame that the glass in the red frame is broken – I didn’t consider the fact that it could happen when I put it in the bottom of my bag, dang! But I still think the pictures are really nice, both because of the old fashioned motif and because of the joy and energy withing the drawings. I wich there wee more pictures in this series! Aren’t they lovely?