dagens og firserne

SCRUNCHIE: DET GYLDNE DÅDYR, BEACH BOYS T-SHIRT: SECOND HAND, CUT OFF SHORTS: VINTAGE LEVIS, BACKPACK: FJÄLLRÄVEN KÅNKEN, SHOES: EXCLUSIVE SURI BY NELLY.
Før jeg tog hjem i dag, var Rikke fra Café Klædeskabet så venlig at tage et dagens-billede her til bloggen. Jeg følte mig ret firser-agtig i dag, hvilket af en eller anden grund passer mig meget fint. Måske er jeg på vej i (endnu) en firserperiode – det er lidt en kronisk ting, kan man sige. Jeg har haft et par firserperioder og pt. synes jeg igen at ideen om touperet hår opsat i en hestehale på siden af hovedet med en scrunchie er ret hipt. Også kombineret med en knude på trøjen så man viser lidt mave – så er den bare tip top. Men lad os nu se om det bliver en virkelig firserperiode ller om det bare er en tosset idé.
Before going home today, Rikke from Café Klædeskabet photographed me for my look of the day for the blog. I felt kind of 80’s today, which, for some reason, fits me pretty well. I might be heading towards an (other) 80’s period – a chronic thing that I have, so to speak. I’ve had a couple of 80’speriods and right at the time, the sideways teased ponytail with a scrunchie and a knot on the top to show some bellyskin is pretty appealing to me. But let’s see, it might just be a silly idea.