på vej

photosource: nelly og anna sofies closet

Til trods for at jeg burde holde tilbage med at shoppe, er jeg kommet til at gøre det alligevel. Jeg har en idé om at det ikke gør noget når det er over nettet, så da Anna Sofie fra anna sofies closet satte den fluffy bluse til salg for 60kr plus porto kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg har nogle sjove idéer til hvad, jeg kan gøre med den. Derudover opdagede jeg i går at Nelly har fået deres choker-halskæder tilbage – hvilket jeg virkelig har søgt i månedsvis, så uden at tøve fik jeg bestilt den hjem. Nu går jeg bare og venter på at få pakker med posten. For at retfærdiggøre mine køb lidt har jeg lige solgt nogle gamle t-shirts til en efterskollekammerat for 100kr – så har jeg da tjent pengene til chokeren ind igen!
Despite the fact that I need to stop shopping, I accidentally did it anyway. I have an idea that it doesn’t count if it’s on the internet, So when Anna Sofie from anna sofies closet put the fluffy blouse up for sale for 60kr (about 8-9euros) I just couldn’t not buy it. I have an idea of what to do with it. Yesterday I found out that Nelly has gotten their choker-necklaces back in stock, so without hesitating it went into my virtual shoppingbag and is now in the mail on it’s way home to me. Now I’m just waiting for the packages to come with the mail. To justify my buys a bit, I just sold some t-shirts to an old schoolmate for 100kr (about 13euros) – that’ll pay for the choker!

var uri = ‘http://impdk.tradedoubler.com/imp?type(inv)g(17873700)a(1964977)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write(‘‘);