dagens: opposites attract

LIPSTICK: MORANGE BY MAC, TANKTOP: MONKI, PANTS: SECOND HAND, SHOES: EXCLUSIVE SURI BY NELLY
Mit første outfit med de gennemsigtige bukser! Jeg droppede det med en t-shirt med print, da det var alt alt for varmt til at have tshirts på. Det er ikke lige det bedste billede, der er blevet taget af mig, men sådan må det nu engang være – og hvad sker der for at mine ben ser ultra grå ud? Det er ikke lige til at se, men jeg havde også min “garder” ørering fra Uga Buga på.
My first outfit with the sheer pants. I dropped the idea of wearing a t-shirt with print on it, sicne it was way too hot to wear t-shirts today. I know it’s not my best photo to date, but that’s how it will be sometimes – and how come my legs look so grey? Oh, and it’s not that visible in the photo, but I also wore my “garder” earring from Uga Buga today.