Den første måned, det første brev og nye idéer

Skærmbillede 2014-05-28 kl. 21.00.46Skærmbillede 2014-05-28 kl. 20.53.07

Nu hvor den første måned på det nye NEMESIS, BABE er gået forbi(og hvor har det været en vidunderlig måned på bloggen!), har jeg udsendt det første rigtige nyhedsbrev i bloggens historie – som I kan se i side-baren til højre, er der en lille boks, hvor man kan skrive sig på min mailing-liste til nyhedsbrevene. Læs denne måneds nyhedsbrev HER!

Nyhedsbrevene indeholder hvad der, i store træk, er sket på bloggen i løbet af den måned, der er gået på bloggen, så du kan holde dig opdateret, også selvom du måske ikke helt har fået fulgt med hver dag. Derudover kommer der også små smagsprøver på kommende idéer og projekter på NEMESIS, BABE, som I for eksempel kan læse på billedet til højre – for tiden går jeg og tænker på at lave tema-uger på bloggen, hvor alle indlæg i disse uger vil høre inde under et bestemt tema..

Og nu synes jeg I skal få lov til at komme med et input eller to – hvilke tema-uger ville I elske at jeg lavede her på bloggen? Selvfølgelig vil den røde tråd altid være mode, så hvad end temaet bliver – f.eks. film, grafik eller mad – vil indlæggene i det store hele handle lige så meget om mode som de plejer. Kom endelig med foreslag, så går jeg i gang med at læse dem igennem og udvælge de bedste og idé-udvikle på tema-uger!

Vil du også sikre dig at få det næste NEMESIS, BABE nyhedsbrev? Så skriv dig op i boksen ude til højre! 

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG