torsdagens

musikflamingo-3 musik flamingo-1 musikflamingo-5 musik flamingo-4 musikflamingo-1 musik flamingo-3 LÆBER: MAC, SOLBRILLER, SKJORTE, SKØRT, TASKE, BÆLTE & SKO: SECOND HAND

Hvor er det egentlig længe siden jeg har haft et rent second hand-outfit på – og hvor er det længe siden jeg har kørt gammeldame-stilen, også! Så I torsdags tog jeg mig sammen og fiksede mig et outfit, der opfyldte netop de to kriterier, samt jeg fik brugt den fineste flamingo-printede skjorte, som jeg har haft i månedsvis og som I hidtil ikke har fået at se på bloggen. Jeg synes egentlig at det var et ret så skønt outfit og jeg kan mærke at jeg har savnet det dame-damede look en smule – det er så rart at gå og føle sig fin og damet!

Derudover har jeg også fundet en ny og utroligt fin outfit-foto-baggrund, nemlig Aalborgs nye “Musikkens Hus”, som ellers er en ret så skizofren og underlig bygning med alt for mange glasoverflader(til min smag, hvad angår outfit-foto-baggrunde), men ét sted har den de fineste søjler og en dejlig neutral betonvæg, som jeg knuselsker som min baggrund – er det bare mig eller er de her billeder bare blevet mega fine med den baggrund? Jeg er især vild med det andet billede!

Hvad synes I om mit look og billederne?

 

SHOP MIT LOOK

[show_shopthepost_widget id=”81922″]