Den store efterårs-shoppeguide vol. 3: lag-på-lag og frakker

Så er vi i sidste og afsluttende etape af min efterårs-shoppeguide og heldigvis er vi nået til lag-på-lag og frakke-delen, for, pyh, vejret har skiftet over til den der lidt for kølige og efterårsagtige del, hvor netop de lag-på-lag og overtøj bliver relevant!

 

LAG-PÅ-LAG: KJOLEUDGAVENfall shopping-1fall shopping-2

Nu er vi i en tid, hvor rullekravetrenden er på sit højeste og gud ske tak og lov for det! Når jeg skal style mine kjoler til efteråret bliver det med en rullekrave indenunder (eller udenover, som her) og en sweater til at holde varmen. Jeg er vild med leg med længder og flere lag i flere længder med samme farvetema er simpelthen så bedårende.

SHOP LOOKET:
[show_shopthepost_widget id=”1088638″]
 

LAG-PÅ-LAG: BUKSEUDGAVENfall shopping-1-2 fall shopping-2-2

Hvis man ikke er frisk på at smide kjoler udover en buks, kan man stadig lege lidt med flere længder, når man hopper i bukser her til efteråret. En lang vest eller jakke er så fin at smide udover et par bukser. Jeg har tilsat det en god sweater og stoppet en skjorte indenunder for at holde på varmen.

SHOP LOOKET:
[show_shopthepost_widget id=”1088622″]
 

FRAKKERfall shopping coats

Det er en sæsonessentiel ting, det kan vi vidst ikke komme udenom! Jeg er tosset med frakker – helst de lange og farverige – og jeg har fundet mine favoritter frem her:

[show_shopthepost_widget id=”1088640″]
[show_shopthepost_widget id=”1088652″]
 

Har I fundet den perfekte frakke til efteråret og vinteren?