det, der glitrer…

remember to watch the video in HD!

Tiden er kommet, hvor jeg nok hellere bør få klarlagt hvor mange glimrende sager jeg har i garderoben. Derfor brugte jeg i fredags 3 timer på at fotografere dem ekstremt mange gange og ud af det fik jeg denne fine lille film, hvor hver beklædningsdel viser sin personlighed frem – eller det var i hvert fald intentionen! Eftersom det er min første stopmotion-film, er det måske lidt tydeligt at jeg ikke har formået at holde kamerastativet helt statisk hele tiden, men idéen bag filmen synes jeg ikke er at kimse af! Hvad synes I om filmen og mine glitrende sager?

The time has come for me to make it clear to you how many glittery items I have in my wardrobe. Therefore I spent 3 hours last Friday photographing each item an extreme amount of times, which turned into this little movie where each item shows off its personality – or, well, that’s the intention. Since it’s my first stop motion film ever, it might be a bit clear that I haven’t been perfect at keeping my tripod in the exact same spot all of the time, but I do think that the idea of the film weighs it up! How do you like the film and all my glittery stuff?