din mening om NEMESIS, BABE?

 photo Hvadsynesdu_zps88596ba5.jpgDen trofaste læser har nok lagt mærke til at jeg almindeligvis ikke er den type blogger, der blindt adlyder sine læseres anmodninger om indlæg eller laver indlæg for direkte at “please” nogen andre end mig selv. Jeg har altid haft holdningen til min blog, at det er min blog og jeg bestemmer hvad jeg lægger ud, ligemeget om det tiltrækker læsere eller ej. Der er en ting, jeg altid har og altid vil holde fast i. Dog gik det op for mig, da jeg lavede min blogger-workshop og vi diskuterede læsernes indflydelse, at man ikke nødvendigvis mister sin bloggerstil og integritet hvis man lige stikker fingeren i jorden hos læserne. Derudover er det også en ret så vigtig ting at erkende, at andre jo også kan have fantastiske idéer som man ikke selv ville kunne have fundet på. Så nu gør jeg det! Jeg vil ikke love for hvilken påvirkning det har på bloggen fremover, hvis det påvirker den – men jeg er altså lidt nysgerrig efter at spørge.. Hvad synes I om NEMESIS, BABE generelt? Nogen positiv eller konstruktiv kritik? Nogle foreslag? Jeg er spændt på at læse hvordan I ser bloggen og om jeg måske kan suge nogle idéer ud af jer, som jeg aldrig selv havde overvejet. Sæt i gang! 

The loyal reader might have noticed that I’m not the kind of blogger, who blindly listens to its readers’ requests or makes blogposts to “please” anyone but myself. I’ve always been very confident about never posting anything on my blog but what I want to post, no matter if it attracts readers or not. It’s a thing I’ve always done and probably always will do. It did, though, occur to me, when doing my blogging workshop and discussing the readers’ influence, that you don’t necessarily lose your blogging style and integrity by taking the temperature of the readers’ feelings about your blog. And it is also quite a substantial thing to acknowledge that others might have amazing ideas that one might’ve never thought of oneself. So now I’m doing it! I’m not going to promise anything about which effect it will have on the blog in the future, if it will have an effect – I’m just so curious to ask.. What is your opinion about NEMESIS, BABE? Any positive or constructive criticism? Any ideas, that I would have never thought of before? Ready, set, go!

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG