Det jeg glæder mig mest til på Heartland Festival

Throwback til Marie på Roskilde ’17. Forhåbentlig er der også gode pommes på Heartland! 

Som I nok spotter på min instagram fra i dag af og indtil på søndag, er jeg på Heartland Festival! Jeg er smuttet herned med en veninde, hvor vi skal spendere den første dag – i dag, torsdag – som frivillige vagter på Talks scene og derefter har vi fri leg resten af festivalen. Kom endelig forbi talks-scenen og hils!

Faktisk tager jeg nok mest til Heartland på grund af de forskellige talks og talere der kommer – jeg har ikke mega meget styr på musikprogrammet eller mad-oplevelserne – men heldigvis er min veninde et kæmpe madøre, så vi skal nok få udforsket madscenen.

Den talk jeg har sat det allerstørste kryds ved i mit program er Eske Willerslev og Svend Brinkmann. Mest fordi jeg synes de er enormt spændende indenfor deres fag og dygtige formidlere. Musikmæssigt skal skal skal jeg høre Mew. Der er ingen vej udenom. Derudover hørte jeg August Rosenbaum på Bloom i weekenden og er kommet frem til at jeg skal sikre mig at få hørt ham på Heartland også.

Her er en håndfuld af de ting jeg også glæder mig allermest til se at og høre mens jeg er her:

TALKS: 
Julie Andem og Adam Price – Har de store tv-serier et samfundsansvar?
Jytte Vikkelsøe og Jan Larsen – Skal emotionelle algoritmer styre fremtidens forelselse?
Eske Willerslev og Svend Brinkmann – Det langsigtede fremsyn: menneskets psykobiologiske paradoks? 
Peter Sunde og Anne Mette Thorhauge – is a rebellion against the internet on the rise?
Salman Rushdie og Hans Ulrik Obrist – Is a sense of Belonging crucial to our identity?
Mithu Sandal og Bodil Pedersen – what do we need to understand about sexual violence?

MUSIK: 
Kiriyama Family
Mew
Omar Souleyman
Soleima x LiveStrings
Fribytterdrømme
August Rosenbaum x CTM
Søren Huss
Pussy Riot