detalje: got my eyes on you

Photobucket
PhotobucketNAIL POLISHES USED: BLUE AND BLACK FROM H&M, WHITE FROM OPI.

Efter at have set nogle billeder hos den utroligt kreative og dygtige neglelakør(findes det ord?), Ditte fra Edgy Feather, kunne jeg ikke lade være med lade mig inspirere og gik derfor i gang med et større negleprojekt. Jeg har her på det sidste nemlig opdaget hvor meget en god neglelak kan gøre ved et outfit og, overraskende nok, ved humøret! Jeg tror det tog mig omkring ½-1 time at få malet øjnene på mine negle og, til trods for at min højre hånd er lidt mere sjusket end den anden, er jeg ret tilfreds! Jeg synes neglelakken virkelig lidt spåkoneagtig, og derfor valgte jeg at gå amok med ringe, den første dag neglene skulle vises frem, så det “mystiske” look blv lidt mere fremhævet. I må endelig spørge ind til hvor ringene er fra, hvis I vil vide det. Uh, men jeg elsker virkelig den her neglelak og jeg håber den holder længe og indtil den falder af, kan jeg fint udtænke mig en idé til den næste neglelak jeg skal lave. Hvad synes I? Og hvilken neglelak har I selv gang i lige nu?

After having seen a couple of photos at the creative and talented manicurist, Ditte from Edgy Feather, I couldn’t help but being inspired and starting my own new nail project. Lately, I’ve found out how much a good manicure can do for an outfit and, surprisingly, for the mood! I think it took around ½-1 hour to paint these eyes on to my nails and, despite my right hand being sloppier done than the other one, I’m quite pleased with the outcome! I think the manicure seems quite fortune-teller-lady-ish så I went a little crazy with rings the first day I wore the nailpolish to add to the mystic look. If you want to know about the rings, just ask, btw! Mh, but I really love this manicure and I hope it’ll stick to my nails for a long time – and until it falls off, I can think of a new concept for the next manicure. How do you like it? and which manicure are you sporting right now?