new in: lærerige gaver

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Åh, I troede at fødselsdags-indlæggene var forbi, men her kommer liiige endnu et! Det er fødselsdagsgaverne som jeg fik af min søster, der havde købt dem i Berlin. Jeg synes lige hun har ramt plet, både eftersom jeg er ret glad for halvtossede bøger, som ikke videre er super brugbare, men også fordi hun med præcis disse bøger har taget ret meget hensyn til mig ligenu: mine studentereksamener er jo lige om hjørnet og derfor tænkte hun det ville være en ret god idé at jeg kunne læse lidt om hvordan man nok ikke burde gøre. Derudover har jeg små planer om at flytte til Paris engang efter sommerferien og der har min søster valgt at udruste mig med Dirty French, så jeg er klar med en rap replik, som f.eks. ce vieux dégueulasse m’a empoigné dans le métro, når jeg nu skal gå rundt og lade som om jeg er franskmand – meget handy! Sidst, men ikke mindst, fik jeg to gode tusch-penne. Min søster og jeg erfarede nemlig i efteråret, at sådanne tuscher er sindssygt billige i Tyskland – omkring 1euro! – og at vi virkelig burde gå amok og købe en masse. Jeps, alt i alt, dejlige gaver! Hvad siger I?

Ah, you thought the birthday-posts were over, huh? Well here’s juuuust one more! These are the birthday presents my sister got me when she was in Berlin. I think she hit the nail straight on the head with there ones, both since I’m quite happy about silly, not really usable books and since she, with these books, took my life right now into consideration: my exams are coming up pretty soon and therefore she got me this glorious book to teach me what I probably should do. I also have little plans about moving to Paris sometime soon and my sister then chose to equip me with the Dirty French book, so I can come up with a good remark, like ce vieux dégueulasse m’a empoigné dans le métro, when I have to walk around pretending to be a Frenchman – quite handy! Last but not least, she got me two markers. My sister and I found out that markers are insanyle cheap in Germany – about 1 euro – and that you really have to stash up on them when you go there. Yep, all in all, great presents! What do you think?