DIY: hjerte jeans

dette indlæg indeholder affiliatelinks, som er markerede med *

I månedsvis har jeg villet customize et par af mine basic mom jeans, og for nogle uger siden kom jeg endelig i gang! Jeg hev fat i mine gode Dr. Denim jeans*, som har været øremærkede til formålet længe og tegnede en masse hjerter på dem – nogle af dem har jeg sidenhen broderet en rød kant på også. Læs med herunder for den supernemme DIY til customizede jeans!


Til formålet behøver man meget få ting: 

1 par jeans (mine var som sagt disse fra Dr. Denim*)
Stoftuscher – jeg købte to for en sikkerheds skyld, disse fra Marko
Noget til at lægge ind i dine jeans, når du tegner – jeg brugte en lille notesblok

hear jeans diy

Sådan gør du: 

Læg notesblokken eller hvad du har ind i benet på dine jeans, der hvor du skal tegne. Det er ikke sikkert at farven går igennem, men for en sikkerheds skyld er det godt at have alt efter tykkelsen på stoffet. Nu tegner du bare det du vil, hvor du vil, mens du flytter notesblokken med under stoffet. Jeg tegnede alle hjerter op to gange, for at sikre at der var nok farve på.

Når du er færdig, skal du stryge dine jeans, der hvor du har tegnet. På mine markers stod der at man skulle stryge i 3 minutter på det, man havde tegnet.

Ta-daa! Easy peasy hjertejeans!

 

Her er en håndfuld flere fine jeans med print(affiliate)