matchy matchy

this post contains affiliate links, which are marked with a * 
DRESS & TROUSERS: gifted by RESUMÉ, SHOES: VAGABOND(similar from VAGABOND*), JACKET: MONKI(old one, similar from ASOS here*)

Kender I de dage, hvor man gerne vil være lidt ekstra, selvom det er en standard hverdag? Sådan en dag havde jeg i forrige uge, hvor jeg og min gruppe havde semesterets sidste præsentation. Jeg var hoppet i et sæt, som jeg fik af de søde piger fra Resumé sidste år. På en og samme tid, synes jeg det har lidt klovne- og pyjamas-vibes, så da jeg stod og præsenterede vores gruppeprojekt sammen med 3 helt sortklædte gruppemedlemmer følte jeg mig en tand.. flashy? I hvert fald stak jeg en smule ud, men i det mindste følte jeg mig komfortabelt farverig og min lærer synes også jeg så smart ud, haha.

Kører I også en gang i mellem ekstra pang på hverdags-outfittet?

Jeg synes at matchende kjole og buks-kombien er et mega hit, dog har jeg ike rigtigt kunne finde nogle 100% matchende, så her er nogle sæt, der måske kunne gå sammen, hvis I også har lyst til at gå bare lidt matchy matchy (affiliatelinks)

Og da min skønne jakke er fra sidste vinter – så skønt når man kan køre videre med den samme jakke flere vintre i træk – er der nogle der ligner her(affiliatelinks)

Lignende sko(affiliate links):