to magasiner jeg backer på Kickstarter

photo borrowed from sustaindaily.dk

For nylig har jeg hængt lidt ud inde på Kickstarter, hvor man kan hjælpe med at crowdfunde alle mulige former for projekter, som folk fra hele verden har gang i. Mest fordi jeg ville finde nogle projekter, som jeg gerne ville vise jer – og som jeg virkelig håber når at blive crowdfundet før tiden løber ud. Der er så utroligt mange, men je fandt to, som jeg selv har backet,, som jeg vil dele med jer!

Bæredygtigheds-hjemmesiden Sustain Daily har igen kastet sig ud i et årsmagasin. Magasinet er proppet med forskellige sæson-relevante bæredygtige tips til alt fra tøj, mad, planter og aktiviteter. De udgav deres første Sustain Yearly sidste år, også med hjælp af crowdfunding, og har i år kastet sig udi et mere ambitiøst projekt – nemlig at udgive på både dansk og engelsk!

Kampagnen har 12 dage tilbage og Sustain Yearly har allerede fundet 85.000kr ud af målet på 120.000kr – jeg håber virkelig de når målet!

Støt Sustain Yearly her! 

 

Magasinet her poppede op som ting, Kickstarter anbefalede mig. Efter at tjekke det ud, valgte jeg at backe det halvårlige rejsemagasin Voyage Magazine. Om denne udgave af magasinet, som de crowdfunder nu, har de skrevet “Our 4th issue, the Perspective Issue, strives to highlight individuals whose stories have been historically neglected and continue to go largely unpublished. We hope this issue of Voyage offers new perspectives on travel and captures the importance of representation.”. Spændende, ikke?

Voyage Magazine har nået 7.000kr ud af 9.000kr og kampagnen har 7 dage tilbage.

Støt Voyage Magazine her!