drømme om det forbudte: grå

inspired by greyphoto sources: click here

Uprætentiøs. Lækker. Afslappet. Luksuriøs. Cool. Farven, der bliver mere og mere populær som den skandinaviske minimalisme langsomt indtager førstepladsen, hvad angår definitionen af chic – grå – er begyndt at krybe ind i min bevidsthed.

Siden jeg havde min stil-åbenbaring efter fashion month, har jeg spenderet lang tid på at overveje at bringe grå ind i min garderobe. De sidste mange år har det eneste grå i min garderobe været strikkede sokker, som sjældent blev set andetsteds end i sofaen på en søndag.

Jeg har bogstavelig talt nægtet mig selv grå i årevis, men jeg synes ikke mere, jeg bør nægte mig selv noget. Især ikke nu, hvor jeg er blevet virkelig interesseret i ikke-farven og går og drømmer om alle mulige måder at blande grå ind i min farverige garderobe og give den et boost. Og give min egen garderobe det modsatte – en smule ro og en følelse af afslappethed.

Jeg drømmer om at bruge grå med pink, neon orange, koboltblå og gul. En grå strikkjole med pink læber og et printet halstørklæde. Et gråt skørt med en pink eller gul sweater og sorte laksko. En grå bluse med en multifarvet, printet nederdel og røde læber. Mulighederne er endeløse og jeg bliver mere og mere interesseret i noget, jeg aldrig før har tilladt mig selv. Spændende og udfordrende, hva?

Jeg har fundet mig et par ting, jeg drømmer en smule om at anskaffe mig og prøve af..
[show_shopthepost_widget id=”380238″]
Hvad synes I om grå? Tør I springe udi intetfarvetheden eller holder I jer stadig på regnbuesiden?