drømmene fra min Asos Saved

SLIPPERS* –  KIMONO*DRESS*

Jeg har virkelig siddet og nørdet Asos på det seneste. Trawlet igennem for det bedste af det bedste. I tirsdags fik jeg nemlig et gavekort til Asos til deres pressedag og nu skal jeg jo ind og finde det helt rigtige at bestille hjem derindefra. Indtil videre har jeg i al fald spenderet et par timer på at finde nogle virkelig gode ting. Nu er det bare det med at vælge!

For at al mit research-arbejde ikke skulle gå til spilde, når jeg nok kun bestiller et par ting hjem, tænkte jeg at jeg ville dele min Saved-mappe fra Asos med jer herunder, så I ikke behøver bruge timevis på Asos, hvis I også vil finde de helt gode ting. Jeg har forelsket mig i så meget. Gule buksedragter*, frynsesko*, de der tukan-slippers* og lyserøde skørter* en masse. Jeg tror måske jeg har valgt det, jeg skal klikke hjem nu – men hvilke sager er I mest vilde med?

 

 1: PURPLE TROUSERS*, 2: YELLOW ROMPER*, 3: FRINGE CAPE*, 4: JUMPSUIT*, 5: CORD SKIRT*, 6: FRINGE SLIPPERS*, 7: FRINGE BROGUES*, 8: JERSEY SKIRT*, 9: OFF SHOULDER TOP*, 10: ORANGE PANTS*, 11: FLORAL DRESS*, 12: FRINGE SLIPPERS*, 13: PINK SKIRT*, 14: PRINT DRESS*, 15: PRINT CO-ORD,* 16: RAINBOW DRESS*