alpaka kærlighed

 SCRUNCHIE: PICOSTORE (similar/asos*), EARRINGS: MONKI (similar/asos*), SCARF: SECOND HAND (similar/ellos*), JACKET: CARCEL, DRESS: SECOND HAND (similar/john zack*), SOCKS: MONKI (similar/asos*), SHOES: VAGABOND (similar/filippa k)

Som mange af jer nok har spottet på min instaStory har jeg givet mig selv den mest vidunderlige fødselsdagsgave, som jeg har sparet op til et stykke tid. I tirsdags var jeg nede og hente den hos Carcel (som jeg har skrevet om her).

En håndstrikket 3 kilo tung ren alpaka bomber jakke i lyserød. GUD hvor jeg er glad for den. Det er helt umanérligt så glad jeg er for den. I tirsdags havde jeg den på sammen med en genbrugskjole, jeg fik i fødselsdagsgave af en ven, så den stod på 100% pastellook. Nice! I mærket på alle Carcels produkter står der hvem, der har lavet dem og min fine jakke er strikket af Fanny og hvis man vil vide hvem hun er, kan man læse om hende her, hvis man zapper igennem persongalleriet lidt nede på siden. Jeg synes det er så nice at man ved præcis hvem der har sidden med strikkepindene i en uge for at lave den her til mig.