East London glimt og gode adresser

nemesis babe marie my london february 2016 fashion week trip-2-2 nemesis babe marie my london february 2016 fashion week trip-8

På min fridag i London i onsdags, fik jeg gået fra den ene ende af East London til den anden – eller i hvert fald fra Whitechapel til Hackney – og fik samlet en hel masse gode tips til stedet, man bør besøge. Generelt er East London et skønt og ret mangeartet område, der er proppet med unge kreative og sjove små butikker og et must, når du kommer til London!

 

nemesis babe marie my london february 2016 fashion week trip-4SHOPPING: 

Brick Lane – en gade propfyldt med små vintage-butikker og om søndagen er der gademarked med alt, hvad hjertet begærer. Slå forresten et smut ned af Chiswick Street, når du er på Brick Lane, for det er her, du finder de bedste vintage-butikker.

Old Spitalfields Market – Lige i nærheden af Brick Ln. Et hyggeligt marked med alt fra mad til sko og tøj.

Columbia Road – Den fineste lille gade med farverige huse. Kom her om søndagen og oplev det populære blomstermarket. Butikkerne i gaden har næsten kun åbent i weekenderne – husk at besøge Choosing Keeping-butikken, der har de fineste kontor-artikler og Maison & Painter for sjove vintage-sager!

Broadway Market – skal du også besøge om søndagen, hvor der er masser af boder på gaden og gademusikanter!

 

nemesis babe marie my london february 2016 fashion week trip-7SPIS:

Rosa’s Thai Café, 12 Hansbury Street – den lækreste thai-mad lige mellem Brick Lane og Spitalfields. Prøv misosuppen!

Dirty Burger, 13 Bethnal Green Road – fantastiske små burgere og fritter! Kæden har en café i nærheden af Brick Lane, nemlig lige ved Shoreditch High Street station. Vegetar-udgaven af deres Dirty Burger er to die for!

A Corner of the World, 253 Bethnal Green Road – Den fineste portugisiske café lidt langt ude af Bethnal Green Rd. Stemningen derinde er skøn og caféen er indrettet på den skønneste farverige måde. Drop forbi for en cheese toastie med rosmarin! psssttt.. den er lige nær ved Columbia Rd!

L’eau a La Bouche, 35 Broadway Market – kom her for en lækker salat og sørg for at prøve deres sticky caramel brownie, mums!

 

nemesis babe marie my london february 2016 fashion week trip-1-2GÅ EN TUR:

Hackney City Farms & Haggerston Park – mellem Columbia Rd og Broadway Mkt finder du den fineste lille city-farm med diverse bondegårdsdyr. Gå også en skøn tur i Haggerston Park lige bagved city farmen, hvor der er masser af egern at se!

Regents Canal – for en skøn, rolig tur langs vandet, gå langs Regents Canal lige ved Broadway Mkt, hvor du finder en hulens masse farverige husbåde og en skøn stemning.

 

Har I også gode tips til London? Giv endelig los i kommentarfeltet!