outfit: 60s dreaming

outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-11 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-1 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-4  outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-14outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-9 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-6 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-2 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger london columbia road flower market 2nd day outfit-7 SCARF, JUMPER, SHOES: SECOND HAND, BELT: & OTHER STORIES, DRESS: 2ND DAY

Det er endelig weekend igen, hvilket betyder tid til afslapning og skønne gåture – noget, som jeg virkelig fik benyttet mig af sidste weekend, hvor jeg mødtes med min dejlige veninde, Isabella, i London. Vi tog en gåtur i Shoreditch-området, en juice hos Albion og et smut omkring Columbia Road flower market, hvor det bugnede med blomster i alskens farver. Selvom jeg boede på hotel i London, kunne jeg ikke dy mig for at stikke en ti-punds-seddel efter en vidunderlig buket blomster, der gik så fint med mit outfit – instagram-materiale, much?

Derefter skød vi outfit-billeder i det fine område tæt ved Columbia Road og jeg var hoppet i et 60’er-look med den fineste kjole, jeg havde lånt af 2nd Day – jeg har for nyligt fået øjnene op for mærket, blevet sindssygt vild med det, og da jeg fik mulighed for at låne deres tøj med til London, gik jeg lidt bananas. Jeg satte et geometrisk printet tørklæde i håret, en god rullekrave indenunder og mine fineste genbrugs-hæle til kjolen og – udover at det var lækkert at have på – er jeg enormt glad for billederne.

Hvad synes I om mit 60’er-look? 

 

SHOP 60’ER-KJOLER
[show_shopthepost_widget id=”1414760″]