etsy love: 16+ covers jeg vil have til min telefon

1: HERE, 2: HERE, 3: HERE, 4: HERE, 5: HERE, 6: HERE, 7: HERE(affiliate link), 8: HERE, 9: HERE, 10: HERE, 11: HERE, 12: HERE, 13: HERE, 14: HERE, 15: HERE, 16: HERE

Efter jeg købte min nye telefon – jeg har anskaffet mig en iPhone 8plus i slutningen af sidste år – har jeg været på jagt efter det perfekte cover. Noget sjovt og noget der ikke går i stykker mega hurtigt, som det ellers så smarte Ideal of Sweden-cover, jeg købte sammen med telefonen, der allerede mangler 2 hjørner. For nyligt fik jeg så endelig trawlet gennem Etsy(og et enkelt sted hos Gina Tricot(affiliate)) hvor jeg fandt nogle skønne covers.

Pt. er jeg mest til det nederste med hvalerne, det med bananerne eller det med bladene. Men jeg kunne også tænke mig måske at kaste mig udi nogle af de der lidt vildere covers eller nogle med flere dyr på, haha. Nogle med regnbuer måske også?

Jeg er helt tosset med Urban Outfitters covers(affiliate), men enten er dem, jeg ønsker mig ikke at finde til min kæmpe-telefon og ellers er de lige en lille tak dyrere end jeg vil betale. Se lige det her fjollede lama-cover(affiliate) og det her vidunderlige blomster-cover(affiliate). Åh, the hardships!

Har I gode tips til flotte covers, som ikke er super dyre?