Editorial: Afternoon haze

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_f100_2-1 afternoon haze andreea bogdan marie my nemesis babe mihail onaca
PHOTOGRAPHY: ANDREEA BOGDAN, MODEL & MUA: MARIE MY, STYLING & ART DIRECTION: MARIE MY & ANDEEA BOGDAN, PHOTO ASSISTANT: MIHAIL ONACA

Så kom anden del af vores skønne baggårds-shoot i Cluj og disse billeder er dem, jeg har glædet mig allermest til at vise jer. Især på en grå eftermiddag som denne, hvor jeg stadig mærkes af weekendens udskejelser, hører stille musik og drømmer mig væk. Det er nemlig det, jeg synes netop disse billeder viser. En stille eftermiddag uden så mange ambitioner. Kimonoer og hjemmetøj. Lag på lag på lag, en tydelig stilhed og alligevel en dekadent kontrast i form af de smukke omgivelser, billederne blev skudt i, og den overklasse-agtige styling. Jeg føler den her editorial specielt meget på sådan en mandag eftermiddag.

Hvad synes I om billederne? 

 

Psstt.. Alt tøjet på billederne er forresten Andreeas vintage-sager.

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_f100_2-5

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_oly-3

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_oly-4

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_f100_1-17

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_f100_1-5

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_f100_1-8

jandreea-bogdan_07-16_marie_pj_oly-11

Se flere editorial jeg har lavet her:

IN THE GREENS

PLAYGROUND

GO SWIM

NATURE GIRL