efterårs-beauty: to øjenskygge-looks at prøve dette efterår

Er I klar på flere nye beauty-looks fra min side af? Jeg har også forsøgt mig med en cremet, blå eyeliner for at skabe make-up-looks, som jeg normalt ikke ville lave ellers – jeg husker ikke at have brugt øjenskygge siden 7. klasse, men pludselig har jeg fået appetit på det igen – se med her hvordan jeg gør nu:

 

DET LEGESYGE

beauty fra fm-8 beauty fra fm-9dob En måde, jeg helt sikkert vil komme til at bruge øjenskygge dette efterår er på den skødesløse og lidt barnlige måde. Ingen smokey eye eller skarp optegning.. og heller ingen læbestift, for at give øjenskyggen al den plads, der er. Jeg har taget en cremet, blå, shimmery eyeliner-blyant og tegnet med den langs kanten af øjenlåget, lidt ovenpå øjenlåget og ude i siden. Derefter brugte jeg mine fingre til at smøre farven godt og grundigt udover øjenlågene. For at vedligeholde det barnlige look, fletter jeg mit hår i to franske fletninger langs siden(se hvordan her). Et friskt og sjovt look og personligt er jeg ret tosset med det!

 

DET ENKLE MED “A POP OF COLOUR”

beauty fra fm-6beauty fra fm-5dob

Hvis man ikke er så frisk på at smøre øjnene fuldstændigt ind i blå farve, kan man gøre looket en smule mere simpelt og klassisk. Her har jeg lagt den blå eyeliner på den yderste del af min øverste vippekant og smurt det en smule ud med fingrene. Dertil: masser af mascara, ingen læbestift og jeg har helt undladt at style håret og har i stedet ladet det falde naturligt. Jeg er ret vild med det lille “pop of color” til et ellers hverdags-agtigt og naturligt look.

 

Hvordan bruger I øjenskygge/eyeliner?