en ny manke og en give-away KONKURRENCEN ER SLUT!

 photo heirtemplenemesisbabe_zps263deec5.pngphotos by Jan Justesen, hair by Ramon at Hairtemple
COLLAR: SECOND HAND, T-SHIRT: COOKIE FACTORY, PANTS: AMERICAN APPAREL

sponsored post

Det er sjældent, jeg kaster mig ud i sposorerede indlæg, fordi jeg gerne vil holde mig fra alt det der kommercielle fis og beholde en integritet, jeg selv er stolt af. Da Ramon fra Hairtemple i Aalborg kontaktede mig for nogle uger siden med et tilbud omkring en klipning, farvning, styling og efterfølgende fotoshoot, kunne jeg dog ikke sige nej – mit hår var nok det mest ødelagte i verden, så alt andet ville være dumt(when life gives you lemons..)! Så for to uger siden var jeg forbi til den helt store omgang, hvor mit hår blev frisket op med lyse striber og en god klipning. Jeg vil nødig lyde for reklamerende, men jeg synes simpelthen jeg fik sådan en god behandling(inkl. massagestol og hovedbundsmassage, jo tak!) og at Ramon forstod fuldstændigt hvad jeg ville med mit hår, så jeg gik derfra mere end tilfreds. Udover en lækker, blød og sund manke og nogle ret så glamourøse billeder fik jeg også to gavekort til en gratis klipning hos Ramon, som jeg er så heldig at kunne udlove til jer.. og forresten: hvad synes I om billederne?

Vinderne er fundet.

I seldomly do sponsored posts, since I like to keep away from all that commercial stuff and to keep an integrity that I can be proud of. When Ramon from Hairtemple in Aalborg contacted me some weeks ago with an offer about a cut, colour, styling and following photoshoot, I just couldn’t say no – my hair was so damaged, so declining would be stupid(when life gives you lemons..)! So two weeks ago, I went to get my hair fixed: I got a bunch of highlights and a good, simple cut. I don’t want to sound too promoting, but I really like how I was treated(which included a massage chair and a head massage, oh yes!) and Ramon really understood what I wanted to happen to my hair, so I left very content. Other than a super soft and healthy mane and some pretty glamourous photos, I also got two vouchers for free haircuts, to give to you – unfortunately, only Danish residents can join the give-away. But hey, how do you like the photos?