spørgerunde-svar, del 1: random

Så begynder det at regne ned over jer med svar, som det har regnet over mig med spørgsmål. Jeg har delt svarene op i hele tre indlæg for, ih, I har stillet mange! Der er dog nogle jeg har valgt ikke at svare på – blandt andet dem, man kan finde svar til på “about”-siden her på bloggen. Dette indlægs tema er under kategorien “random” og personlige spørgsmål – vær så god!

 photo nemesisbabesposlashrgerundequestionsanswers3_zpsdcb3e47e.jpgHvem er din bedste ven/veninde? Jeg er ikke rigtig typen, der har en enkelt bedste ven, men der er et par piger fra min gymnasieklasse (hvoraf størstedelen er ude og rejse i Sydamerika og Afrika pt., øv!), som jeg er rigtig glad for. Derudover har jeg også fået en veninde på mit franskhold i Aarhus, som også er ih, så skøn! Hvordan er dit kærlighedsliv? Pt. sker der ikke så meget. Jeg har haft en enkelt kæreste, som jeg var sammen medsiden jeg stoppede på efterskolen og indtil sidste februar.Hvor mange søskende har du?  Én, nemlig min søde søster, Mette, på 24 år. Hvad gør dig glad?  Åååh, det er en lang liste.. Mad. Helt sikkert mad, jeg elsker god mad! Derudover er en solskinsdag i en park med gode venner og en flaske vin heller ikke at kimse af. En togtur med god musik i ørene. Jeg elsker bare at sidde og glo ud af vinduet. Søde babydyr er helt sikkert også på listen! Og sjove sætninger, ordspil og ord, der ikke findes, det er virkelig sjovt! Hvordan ville du beskrive dig selv? Modepassioneret(you don’t say?). Pligtopfyldende. Målrettet. Grammatisk observant. Ordglad. Åndssvag. Genert. Humoristisk. Bestemt. Opfindsom.  Ærefrygtig. Visuel. Farveglad. Videbegærlig. Sarkastisk. Organiseret. Smidig. Gakket. Hvordan ville dine venner beskrive dig? Åååh, den er straks sværere. Jeg tror til tider de synes jeg er unødvendigt genert, men jeg tror også de synes det er sjovt at jeg kan give dem noget at grine af, når jeg viser dem hvad jeg har iført mig.. Og nu når de er mine venner, kan jeg forestille mig at de også synes jeg er okay sød og godt selskab. Hvilken årstid er du?  Nu er jeg jo et forårsbarn, og jeg tror helt sikkert jeg også ville kategorisere mig selv dersom. Ikke varm, ikke kold, men behageligt midt i mellem med afstikkere i begge retninger. Havde du nogle dyr da du boede hjemme? Jeps, to fede beagle-hunde ved navn Luna og Frida. Hvad er din politiske holdning? Jeg er ikke lige den politiske type, og jeg kan ikke helt vælge et præcist ståsted. Måske en rødlig lilla.

 photo nemesisbabesposlashrgerundequestionsanswers2_zps22a64b9b.jpgSå vidt jeg kan forstå på det hele, har du læst musik på gymnasiet – spiller du eller synger du? Eller begge dele? Joo, altså, faktisk valgte jeg linjen, da det var den eneste kreative linje på mit gymnasium. Jeg har da både haft mine guitar- og keyboard-spillende perioder, men som hovedinstrument på gymnasiet havde jeg blokfløjte, mest sopran men også alt(ok, det lyder lidt kikset, men hvis jeg var kommet op i musik i 3.g, skulle jeg faktisk have spillet et stykke af en Bach-koncert.. pænt hardcore!). Jeg tror ikke min sangstemme er den smukkeste, men jeg er også rigtig glad for at synge, især korsang, som stod på skemaet mindst én gang om ugen i gymnasiet – win! Yndlingssang? Ville det være kliché her at sige ”nemesis, babe” af Veto? Hvilken musikgenre hører du mest? Åh, hvad hører jeg ikke! Pt. er jeg på sådan noget Jack Johnson, men i sidste uge var jeg mere til gammelt indie-rock, a la Figurines. Ugen før var det Kelis’ første album. Ugen før det, Kashmirs Zitilites. Ugen før det var det klassisk. Ugen før det, Lucy Loves to første albums. Ugen før det stod den på Billie Holiday. Min musiksmag er omtrent så eklektisk som min tøjstil. Er du Veto fan? Haha, øh, JAER, selvfølgelig! Dog mest de gamle albums, der er der virkelig noget at komme efter! Er du typen der kunne finde på at tage på Roskilde? Hm, det tror jeg helt sikkert(hvis jeg lige tager min forfængelighed ned på et lavere niveau, haha)! Nu er det desværre bare sådan at Roskilde og Paris Haute Couture som regel ligger lige oven i hinanden og begge koster en ok slat penge.

 photo nemesisbabesposlashrgerundequestionsanswers4_zps1a9e726f.jpgHvad synes du om Harry Potter? Jeg elsker Harry Potter! Gud, hvor jeg elsker det og jeg bliver så vemodig hver gang jeg kommer i tanke om at der ikke kommer mere(plus den super akavede slutning. Helt ærligt!). Dog er jeg lidt af en falsk Harry Potter-fan, da jeg kun fik læst op af de to første bøger da jeg var mindre og ellers kun har set filmene. Top 5 film? Ih, jeg har så svært ved at vælge yndlingsting, så jeg lister dem i vilkårlig rækkefølge: Parfumen – historien om en morder, alt Harry Potter, Klokkeren fra Notre Dame, Coco før Chanel, Up.Yndlingsforfatter og yndlingsbog? Jeg tror at jeg, efter at have læst Doppler af Erlend Loe, er faldet lidt i kløerne på ham, Erlend. Jeg har i hvert fald planer om at anskaffe mig alle hans bøger og læse dem fra ende til anden.Yndlingscitat? Jeg læste engang et citat af en stylist, der sagde ”du kan aldrig stå på den forkerte bus”, hvilket jeg synes er meget fint. I ved, det med at man aldrig kan tage et forkert valg i livet, eller en forkert vej, for hver ”bus” man tager bringer noget med sig, som man ikke ville være foruden. Og så kan man jo altid stå af bussen igen og tage en anden, hvis man ikke har lyst til at køre videre i den retning. Jeps, relevant og godt citat!

 photo nemesisbabesposlashrgerundequestionsanswers1_zpsa82ac0d1.jpgGår du til noget i din fritid? Jeg meldte mig ind i Fitnessworld for nogle måneder siden, hvor jeg for det meste dyrker yoga, hvilket jeg er virkelig glad for(ps. Hvis du bor i Aarhus kan Mariam Moslehpours hold på Nørrebrogade virkelig anbefales!). Ellers har jeg sidste og forrige år plus på efterskolen gået til rytmisk opvisningsgymnastik, som virkelig også er sjovt og en god workout. Kan du stå på ski? Lidt. Jeg har da været på en enkelt skiferie, hvor jeg nåede at blive konge af børnebakken! Hvad er dit ynglings slik? Jeg er totalt kræsen, når det kommer til slik, så jeg spiser kun salte lakridser som piratos, vingummier, chip og mørk chokolade.Livret og yndlingsdrik? En god vegetarburger med råstegte kartofler og mayo er virkelig ikke at kimse af. Men bruchetta med rødvinsstegte svampe er virkelig også en vinder. Det samme med græskarsuppe med creme fraiche og croutoner, uhm, græskarsuppe! En frokost-klassiker hos mig er også en ristet bolle eller bagel med naturel cream cheese, avocado og iceberg vendt i balsamico. Af drik er jeg virkelig blevet glad for vin på det sidste, ikke på alkoholikermåden(medmindre der er dømt party), men sådan et enkelt, godt glas vin, giver sådan en dejlig ro i kroppen. Men en æble-ingefær-spinatjuice er eddermanme også god!