en ny titel på CV’et

 photo cover_zps78e2487d.png photo bill_zps5c1acb3b.pngNoget, jeg ikke har fortalt jer, og som først rigtig kom på plads dagen, hvor jeg fløj mod London, er, at jeg, i de næste tre uger, ikke kun laver streetstyle for mig selv, men også fotograferer for et af mine top yndlingsblade i DK, nemlig Cover. Mine første billeder er allerede kommet op på deres side, plus en lille “chit-chat” med mig, hvilket jeg synes er ret sejt – og de er de mest læste indlæg på siden også! Jeg lyder pludselig meget mere cool og mine billeder ser meget bedre ud, når de ligger på Covers side. Så pt. (og de næste tre uger frem) arbejder jeg bare på højtryk – fotograferer når der er dagslys og redigerer billeder indtil sent ud på aftenen. Som oftest kommer jeg hjem med omkring 1200 billeder, der skal sorteres, vendes, drejes, redigeres, skaleres og sendes.. Det er noget af et arbejde, men jeg synes det er ret sejt alligevel. Som udgangspunkt har Cover førsteprioritet mht. brug af billeder, men jeg skal nok også smide noget ud her på bloggen og min Tumblr! Hvad synes I om det?

Something I haven’t told you, and which was first all in place on the day of my flight to London, is that I’m not just shooting streetstyle for myself for the next three weeks, but also for one of my top fave magazines in DK, namely, Cover. My first photos are already to be seen on their site, plus a little “chit-chat” with me, which I think is so cool – and they are the most read posts on the site as well. I suddenly sound much more professional and my photos look much better, once it’s on Cover’s website. So from now on and the next three weeks I’m working super hard, shooting when there’s daylight and editing photos until late in the evening. Ususally I get home ith about 1200 photos that need to be sorted, flipped, edited, scaled and sent.. It’s quite a job to be done, but I still think it’s pretty cool. Generally, Cover has the first priority on the use of my photos but I will of course put a lot of them out here and on my Tumblr! How do you like it?