new in

 photo neme3_zps785ace26.jpg photo neme1_zps4d7077d1.jpg photo neme2_zpsf0ffb884.jpg For en uge eller to siden var jeg på et kort visit i København, hvor jeg nåede at svinge omkring Prag og Genbrug på Vesterbrogade – steder, jeg altid skal forbi, når jeg er i hovedstaden. Der fandt jeg disse super fine sager: en kviltet, rød nederdel med et yndigt mønster og en fuldstændig formidabel jakke med guldbroderier og plastic-ædelstene over det hele. Jeg er fuldstændig ekstatisk over jakken og kunne leve resten af mit liv i den. Nederdelen har jeg tænkt mig at bruge i et outfit med min post-skjorte, en lille blå hat og blondesokker for ultimativ nuttethed. Hvad synes I om mine nye køb?

A week or two ago I went on a short trip to Copenhagen, where I had the time to drop by Prag and Genbrug on Vesterbrogade – places I always need to visit when I’m in the neightbourhood. I found these to great items: a cute, quiltet red skirt with a nice print and an incredibly amazing embroidered and embellished jacket. I’m estatic about the jacket, and I want to wear it for the rest of my life! I’ve decided to pair the skirt with my postal shirt, a little blue hat and lace socks for the ultimate cuteness. How do you like my new buys?